workshops

– optimér det innovative klima i din virksomhed!

“Kun når mennesket leger er det et helt og fuldt menneske”, Friedrich Schiller.

“Legen er et af de vigtigste incitamenter i menneskets liv…..”, Jørgen Leth

Alle virksomheder ønsker en høj tilstedeværelse af innovation og mulighed for udvikling af nye forretningsidéer.
Men kreative processer er ikke altid så enkle at facilitere, da de kræver et åbent mindset samt relevante metoder, for at de nye tanker kan udfolde sig frit.
Forudsætningen for dette er, at der imellem medarbejdere er en anerkendende og værdsættende tilgang, så den enkeltes kompetencer ikke bliver bremset af interpersonelle konflikter.

iPlay uPlay wePlay er et kreativt læringskoncept der vitaliserer og inspirerer din virksomheds kreative potentiale og samarbejdsklima via musikalsk leg og improvisation.

iPlay uPlay wePlay skaber analogier og paralleller fra musikkens verden til ledelsesformer, teamarbejde, forandringsprocesser, kommunikation og andre essentielle spørgsmål fra en virksomheds hverdag.

iPlay uPlay wePlay er sammensat af tre dele:

iPlay er en oplevelsesmættet indføring i Thomas’ kreative musikalske univers hvor improvisation og innovativ skaben i nuet er i højsædet. Thomas laver en musikalsk koncertperformance hvor virksomhedens karakteristika, fysiske rum og omgivelser inddrages. Måske bliver virksomhedens værdisæt eller visionsplaner blandet i den musikalske cocktail sammen med forslag fra publikum.
Thomas har mange års erfaring med improvisation i nuet, hvor alt bliver til et instrument og hvor interaktion med teknologi samt publikum er i højsædet.

uPlay er en workshop hvor alle deltagere kommer i spil og får vækket deres personlige improvisator. Der arbejdes med musikalsk improvisation, hvor alle forhåndenværende ting tages i brug.
Hvordan lyder et orkester af 100 A4-ark? Eller hvordan lyder møbler og inventar? Hvordan kan man dirigere og forme musik? Hvordan kan et team hente inspiration fra musikkens verden og omvendt?

wePlay er en afsluttende performance baseret på iPlay og uPlay med Thomas og workshopdeltagerne. Det kan være en koncert for virksomhedens ansatte eller familier. Det kan også være en lyd- eller videooptagelse, som virksomheden kan have som minde eller dokumentation for en kreativ læringsdag.

Tidsrammen kan være alt fra en halv times indslag ved en konference eller et socialt arrangement til et dags- eller længerevarende forløb.

Skriv til Thomas for at høre mere om iPlay uPlay wePlay.

Referencer:

index
“Jeg har brugt Thomas Sandberg som indlægsholder på en række lederudviklingsforløb fra 2010 og frem, og det har været en sand fornøjelse.  Thomas har en lun stil, en fed humor og en fantastisk energi, der får tilhørerne til at more sig og lade sig rive med under hans oplæg. Thomas har et musikalsk talent ud over det sædvanlige, og hans evne til at improvisere og bruge det der sker i rummet er imponerende. Indholdet af Thomas oplæg er derfor altid godt og aldrig det samme. Jeg kan kun give Thomas mine varmeste anbefalinger.”
Klaus Fjalland, Partner at Implement Consulting Group

logo
“Thomas Sandberg har i en årrække lavet workshops for Copenhagen Coaching’s kunder med fokus på musisk/kreativ innovation og ledelse. Vi har været meget tilfredse og tilbagemeldingerne har været overvældende positive. Derfor kan vi varmt anbefale Thomas Sandbergs kompetencer”
Andreas Bering,Direktør og Partner,Copenhagen Coaching Center

image001
“Sparebanken Narvik hadde nylig gleden av å ha Thomas Sandberg som underholdning i forbindelse med et kundearrangement i Narvik Mountain Lodge.
Thomas sto for noe helt annerledes og helt nytt i forhold til den vi normalt bruker av vanlig underholdning med sang og musikk. Har du lyst til å gi dine samarbeidspartnere eller andre en overraskende opplevelse som sier «whow dette var drit-cuult», nøl ikke ring Thomas.”
PH Larsen, Sparebanken Narvik

images

”Thomas Sandberg var en del på vårt 25-års jubileum i företaget och hade ett inslag på ca 40 minuter mellan huvudrätt och dessert. Vi uppskattade Thomas förmåga att kunna ta sig an en scen som består av fint dukade bord på en gourmetrestaurang och i denna miljö ge alla åldrar en innovativ, involverande och glädjefylld upplevelse utöver det vanliga i musikens och rytmens universum. En helt perfekt kväll”
Dag Göranson, Silentia AB, Falkenberg, Sverige

index2

images

index3